Köpa halloween utklädnad online på nätet 2014 - TOPPLISTA

Ute efter Halloween utklädnad? Här har vi samlat butiker som du kan köpa halloweendräkter online på nätet. Sen sorteras topplistan efter där folk väljer att köpa sin halloween-utklädnad helt enkelt.


HALLOWEEN UTKLÄDNAD TOPPLISTA

  1. Partykungen.se » Halloween utklädnad
  2. Roligaprylar.se » Halloween utklädnad

OBS! För att hinna få din halloweendräkt innan hallowenfesten 31 oktober så klicka på länkarna ovan för att se sista dagen du kan beställa för garanterad leverans.


Sista chansen att köpa halloweendräkter

Nu är det snart sista chansen att köpa halloweendräkter om man vill hinna få dem innan halloween är slut för i år. Så har du inte redan köpt din halloweendräkt så är det hög tid att ta sig en titt i topplistan här ovan och leta upp en dräkt och köpa den snabbare än blixten. Men det är inte bara dåligt att vara ute i sista sekund för nu är det ordentlig rabatt som gäller. Roliga prylar har 25% på ALLA halloweendräkter och hallowen-prylar. Det kanske kommer göra att Partykungen får lämna förstaplatsen till Roligaprylar så här sista dagarna efter ha haft den platsen hela året? Eller kommer Partykungen också med en rea snart?SISTA DAGEN ATT BESTÄLLA FÖR ATT FÅ SIN HALLOWEENDRÄKT TILL HALLOWEEN 2014

Så när är då sista datumet och tiden för att få sin halloweendräkt innan 31 november när det är halloween 2014? Så här skriver dem på sina hemsidor just nu:SISTA DAGEN ATT KÖPA HALLOWEENDRÄKT HOS PARYKUNGEN TILL HALLOWEEN 2014

"Sista dag att beställa för garanterad leverans före halloweenhelgen den 1-2:a november är onsdagen den 29:e oktober kl 10.00. Bor du norr om Hudiksvall eller på Gotland gäller den 28:e oktober kl 15.00 som deadline och för dig som bor norr om Boden den 27:e oktober kl 15.00."SISTA DAGEN ATT KÖPA HALLOWEENDRÄKT HOS ROLIGA PRYLAR TILL HALLOWEEN 2014

"Sista dag att beställa med Schenker som leveranssätt är den 29 oktober innan klockan 12:00 om man bo under Sundsvall. Och 28 oktober innan klockan 12:00 om man bor över Sundsvall. Samt 27 oktober innan klockan 12:00 om man bor på en ö. Tex Gotland."

"Sista dag att beställa med posten som leveranssätt är den 29 oktober innan klockan 12:00 om man har postnr upp till 82. 28 oktober klockan 12:00 om man har postnr över 83-99. Samt innan 27 oktober klockan 12:00 om man bor på en ö."OCH NÄR FIRAR VI DÅ HALLOWEEN I SVERIGE 2014?

Och som en sista grej vill vi påminna om att det alltså är 31 oktober som gäller för halloween i Sverige 2014. Där av datumen ovan för sista beställning av halloween utklädnad. Under när är halloween hittar du alltid info om när det är halloween i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar